Review of the article entitled “Tax planning: proposal for a company providing prepared meals”

Authors

Keywords:

Tax Planning. Case Study. Prepared Meals Company

Abstract

This is a review of the article entitled “Tax Planning: Proposal for a Company Providing Prepared Meals”. This article was written by Cleber Broietti, Erica Dias Valério, Josiane Mitiko Nishi and Jean Marcelo Arruda Soato. The article reviewed here was published in the journal: Revista Brasileira de Contabilidade e Gestão, volume 11, n. 20, year 2022.

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biographies

Marcelle Alves de Santana, Centro Universitário UniProcessus

Mestre em Impactos da Contabilidade no Setor Público, nas Organizações e na Sociedade pela Universidade de Brasília (2023). Graduação em Ciências Contábeis pela Universidade Federal do Rio de Janeiro (2013).

João Carlos Gonçalves, Centro Universitário UniProcessus

Doutorando em Ciências Contábeis (2023) pela Universidade de Brasília UnB. Mestre em Ciências Contábeis pela UnB (2023). Possui graduação em CIÊNCIAS CONTÁBEIS pela UNISANTOS -FACULDADE DE CIÊNCIAS ECONÔMICAS E COMERCIAIS DE SANTOS (1985).

References

BROIETTI, Cleber; VALÉRIO, Erica Dias; NISHI, Josiane Mitiko; SOATO, Jean Marcelo Arruda. Planejamento tributário: proposta para uma empresa de fornecimento de refeições preparadas. Revista Brasileira de Contabilidade e Gestão, Ibirama, v. 11, n. 20, p. 133–146, 2022. DOI: 10.5965/2316419011202022133

Published

2024-06-20

How to Cite

Santana, M. A. de, & Gonçalves, J. C. (2024). Review of the article entitled “Tax planning: proposal for a company providing prepared meals”. Processus Journal of Public Policy and Social Development, 6(12), e1432. Retrieved from https://periodicos.processus.com.br/index.php/ppds/article/view/1432

ARK